18-06-08

feesten en reizen

Wie denkt dat mijn leven aaneen hangt van feestjes en reisjes, zit er niet ver naast.
Ik heb een ongelooflijke periode achter de rug, die begon met de voorstelling van mijn boek, vervolgd door een weekje aan zee met Uma, daarna was er het straatfeest dat we met een paar vrienden jaarlijks organiseren, vervolgens mocht ik naar een heus prinsessenfeest (op een echt kasteel!), toen was er de reis naar Efese met de tettenvriendinnen... en gisteren in het Sportpaleis was het alwéér een gigantisch feest met de Boss (Bruce Springsteen).

Tussendoor probeer ik te werken en te schrijven. Ik verzeker u: géén makkie!

Dus nu heb ik een luxeprobleem: ik zit geblokkeerd achter mijn toetsenbord omdat ik niet kan kiezen uit de vele verhalen die ik zo dolgraag op deze blog zou vertellen.
Want weet je, ik maak zoveel mee, het leven spàt er af tegenwoordig. Maar dat het leven zo levendig is, heeft niet alleen te maken met al die leuke feestjes en reisjes. Integendeel, blijkbaar. Tegelijk vinden alle andere dingen des levens ook plaats. Droevige dingen. Evengoed heb ik angst gehad voor het onderzoek en de mammografie vorige week. Evengoed heb ik intens verdriet omdat het met een van mijn lotgenoten absoluut niet goed gaat. Evengoed heb ik momenten dat ik

Misschien is dat voor mij wel de meest merkwaardige vaststelling: dat ik merk dat ik zo nergens meer in blijf 'hangen'. Wacht, ik probeer het duidelijk te maken.

15:20 Gepost door Freya in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.