12-08-08

Reiki inwijdingsweekend

Twee jaar geleden, toen het tot me doordrong dat doorwerken tijdens chemotherapie geen optie was, moest ik een hele reeks nare telefoontjes doen om al mijn activiteiten op te schorten. Ik begon met de annulering voor de vormingen over ouderenmishandeling, mijn toenmalige free lance job. Daarna moest ik al mijn psychotherapiecliënten op de hoogte stellen van mijn ziekte en hen doorverwijzen. Geen makkie. Ik weet heel goed welke drempel mensen moeten overwinnen om in therapie te gaan, zichzelf bloot te geven en vertrouwen te stellen in de therapeut. Naar iemand anders gaan is geen gemakkelijke overstap.

Tot slot, en toen aarzelde ik, moest ik het Reiki inwijdingsweekend dat zes maanden later zou plaatsvinden, ook afbellen. Ik kon niet garanderen dat ik er al weer zou 'staan'. Een inwijding is een krachtig individueel proces voor iedere deelnemer én een groepsproces. Als trainer moet je daarvoor sterk staan. 
Een inwijding geven is een prachtige, ontroerende, diepgaande ervaring waarbij ik telkens opnieuw verbaasd sta over de zielsverbinding die tot stand komt tussen de deelnemers onderling, en mezelf. Dus is het nu vol trots dat ik kan zeggen dat ik er eindelijk weer 'sta' als Master, en ik deze mooie ervaring opnieuw kan doorgeven.

INWIJDINGSWEEKEND 2008
REIKI EERSTE GRAAD

  • VRIJDAG 21, ZATERDAG 22, ZONDAG 23 NOVEMBER in Villa Oriental in Redu www.villaoriental.be
  • Prijs € 350,-
    Syllabus, overnachting en alle maaltijden inbegrepen. Als je in de buurt van Gent woont, kan je gratis meerijden
  • Maximum grootte groep: 5 personen. 
  • Inschrijven per mail mamafrau@telenet.be of telefonisch 0473 91 98 77
    De inschrijving wordt pas definitief na overschrijving van €50 met vermelding ‘Reiki 1 ‘ en je naam. op rek nr 979-6266084-83
  • Nog vragen? Bel me gerust. Wil je eerst eens een Reiki sessie 'proeven'? Maak een afspraak op telnr 0473 91 98 77 

Wat kan je verwachten op een Reiki inwijding?

Het weekend begint op vrijdagavond om 17u en eindigt op zondagavond om 17 uur.

Ik besteed op de eerste avond veel aandacht aan aankomen en de groepsvorming. Op de tweede dag leer je de geschiedenis van Reiki, de grondbeginselen en de handposities voor jezelf en voor anderen.

Op zondag vindt het inwijdingsritueel plaats en oefenen we op onszelf en op elkaar.
Als je bij mij een inwijdingscursus volgt, houdt dat in dat ik je als Master bijstand verschuldigd ben. Dat wil zeggen dat het leerproces niet stopt als het weekend stopt: je kan in de daaropvolgende maanden steeds bij mij terecht met je vragen en om te oefenen. Ik richt op regelmatige basis oefenmomenten met andere Reiki 1 healers in.

 

13:47 Gepost door Freya in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

klink aanlokkelijk, toch weet ik het niet of dit iets voor mij is.
Groetjes

Gepost door: katy | 18-08-08

De commentaren zijn gesloten.